пʼятниця, 31 жовтня 2014 р.

Малювання крапель води - акварель. Частина 1.

Малювання крапель води - акварель. Частина 1.



Частина 2: vk.com/wall-31805219_12821

Малювання крапель води - акварель. Крапельки намальовані дуже реалістично. Ви теж так зможете, якщо будете слідувати цьому майстеркласу.

Я починаю з того, що роблю начерк майбутніх крапель простим олівцем. Якщо ви звертали увагу, краплі не завжди ідеально круглі. Їх форма може бути різною і залежить від того, як ці краплі лежать, і з якого ракурсу ви на них дивитесь. На малюнку нижче крапля №1 - це вид зверху, крапля №2 - вигляд збоку, а крапля №3 - це крапля готова впасти вниз.

Для основного фону беремо три різних кольори, щоб показати, яким буде результат на кожному з них. Для першої краплі я вибрала зелений колір, для другої - рожевий, для третьої - блакитний. Беремо невелику кількість акварелі і зафарбовуємо фон, включаючи самі краплі.

Далі ми працюємо з тими ж трьома кольорами і з їх допомогою малюємо тіні під краплями. Починайте з нанесення темних відтінків, закінчуйте світлими. Спробуйте надати тіні форму півмісяця, а перехід від темного до світлого постарайтеся зробити як можна більш плавним.

Тепер, використовуючи ті ж кольору, додаємо тіней всередині самих крапель. Тіні всередині крапель повинні перебувати з протилежного боку від тих тіней, які ми наносили під краплями. Якщо вам буде складно зробити плавний перехід кольору безвідривно одним рухом, робіть це поступово, по частинах.

Так як в цьому уроці ми вчимося малювати краплі води, то, звісно, ми хочемо, щоб вони виглядали як вода Ось чому ми продовжуємо працювати над тінями всередині крапель, тільки тепер ми додаємо їм блакитний відтінок. Для перших двох крапель ми беремо блакитний (синій) колір, а для третьої - бірюзовий (tourquise).









Малювання крапель води - акварель, майстерклас / Уроки малювання для початківців олівцем, поетапний..
Малювання крапель води - акварель. Крапельки намальовані дуже реалістично. Ви теж так зможете, якщо будете слідувати цьому майстеркласу. Я починаю









Малювання крапель води - акварель. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_12822

Потім ми додаємо ті ж відтінки до тіней, розташованим під краплями.

Тепер, за допомогою коричневого кольору, виділяємо нижній контур краплі, намагаючись добитися красивого контрасту.

І, нарешті, ми додаємо відблиски до наших крапельок. Я використовую білу акварель, тому що вона добре змішується, а також білу акрилову фарбу, для фінальних штрихів. Трохи освітлюємо низ краплі, надаємо обсяг. Додаємо трохи дрібних білих рефлексів на темні частини.

І в ув'язненні, за допомогою акрилової фарби додаємо контрасту нижньому контуру краплі і бліку на краплі. Ви можете також нанести трохи світло-сірого відтінку біля краплі, щоб додати глибини. Тут ви можете бачити кольори, які я використовувала в процесі малювання крапель.

І ось наш фінальний результат. Зверніть увагу, коли ви малюєте краплі, всі кольори, які будуть перебувати в оточенні, також будуть відкидати рефлекси на краплю. Але обережно! Не переборщіть з їх додаванням.







МК "Курча"



Автор: Олена Ветошникова
Група автора: http://vk.com/konfetbyket
МК
МК
МК
МК
МК
МК
МК





Вишивка атласними стрічками

Вишивка атласними стрічками
Вишивка атласними стрічками
Вишивка атласними стрічками
Вишивка атласними стрічками
Вишивка атласними стрічками
Вишивка атласними стрічками









Велике панно: вишивка атласними стрічками. Будівельний портал DIY.RU
Вишивка атласними стрічками сподобається тим рукодільниця, які люблять бачити результат праці негайно





Немає коментарів:

Дописати коментар