понеділок, 27 жовтня 2014 р.

Боти - "Крокодильчики"

Боти - "Крокодильчики"



Автор: Lianka Azulay

Добірка відео і схем від Ltava:
Опис платне, але вважаю, що підібраний мною матеріал допоможе Вам впоратися з цією моделлю, так і фото дуже хорошої якості, можна добре побачити де і в яких місцях зроблені збавляння.





В'яжемо мочалку



Автор опису Носкова Надія. Сьогодні вона розповість як зв'язати мочалку. Спочатку плетемо 40-45 повітряних петель, які з'єднуємо в коло. Обв'язуємо стовпчиками без накиду 5 рядів, потім починаємо витягати петлі(див на фото). Петлі після витягування необхідно обов'язково закріплювати повітряної петлею (див. фото) інакше вони будуть вилазити на виворітну сторону і мочалка вийде в'ялою!!! Довжину мочалки в'яжемо індивідуально (розраховуючи на те, що вона розтягнеться при використанні). Завершуємо обвязыванием повітряними петлями без накиду і прив'язуємо ручки. Моток ниток коштує приблизно 25р, вистачає на 2 мочалки. І дешево і гарно!








Закладка-сердечко






Платтячко для маленької








Популярний тренд. Спіраль з фарб на звичайній білій футболці.






Шнур, який плететься геніально просто руками








Білі шорти з мереживом



Відео майстер-клас з чудовим білим мереживні шортів. В якості основи для шорт використовуються обрізані білі штани, до них окремими ярусами пришивається мереживо. Причому, як видно на фото, мереживо може бути кожен раз різне. Так воно не зливається воєдино, а є якийсь контраст, що робить шорти ще більш привабливими і яскравими.

Необхідні матеріали:
-білі тканинні шорти або обрізані штани
-мереживо
-крейда
-ножиці
-машинка швейна

Немає коментарів:

Дописати коментар