четвер, 30 жовтня 2014 р.

Фото на весіллі.

Фото на весіллі.


#Фото@romantika_for_you
Фото на весіллі.





Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.



По-перше, потрібно виглядати розкуто і природно. Щоб знімок був природним, необхідно отримувати задоволення від процесу зйомки. Якщо ви будете відчувати дискомфорт або напруга, це неодмінно позначиться на знімку. Намагатися бути схожим на картинку теж не слід. Ті пози, які використовують професійні моделі для зйомки, рідко стають органічними для простих людей.

По-друге, для вдалої фотографії потрібно вибрати правильний ракурс і напрямок погляду. Тут можна експериментувати. Гортайте фотографії і знаходите для себе максимально відповідні пози. Пози для фотографування дівчат бувають статичні і динамічні.

При статичній зйомці часто використовується стілець. Він розташовується спинкою або боком до камери. Стілець можна використовувати не тільки для сидіння. Дуже органічно виглядає фотографія, коли модель зйомки спирається коліном на сидіння стільця, зайнявши позу в профіль до фотографа.

В домашній і студійній зйомці також популярні полулежачие і лежачі пози для фотографування. Але слід пам'ятати правило. Ті кінцівки тіла, які розташовані по напрямку до об'єктиву камери, зорово збільшуються.

Пози для чоловічої фотосесії відрізняється трохи меншим розмаїттям. Для чоловіків важливіше обіграти задуманий образ, ніж вигідно постати перед камерою. При студійній зйомці часто використовуються пози, які ненав'язливо демонструють чоловічу мускулатуру в положенні лежачи або сидячи.

Якщо зйомка ведеться на вулиці, то приймаються пози повинні органічно поєднуватися зі стилем одягу і загальним планом місцевості.

При зйомці пари людей головну роль відіграє не стільки поза, скільки напрямок погляду. Вдалою фотографією буде та, в якій простежується безмовний діалог. Обійми і переплетені руки - це самий популярний прийом.

Також вдало виглядає поза «плечем до плеча» або «спина до спини». Цікаві та «постановочні» знімки, коли пара обігрує якусь мезансцену.

Пози для зйомки на вулиці краще вибирати заздалегідь. #Фото@romantika_for_you При цьому потрібно подумати, який образ хотілося б створити. Виходячи з цього потрібно підбирати одяг, аксесуари і саме місце зйомки.

Швидше за все за процесом зйомки будуть спостерігати перехожі. Тому для тих, хто соромиться сторонніх поглядів, підійдуть пози в романтичному стилі. Вони не вимагають яскравих і активних емоцій.

Можна сісти на краєчок ступенів або розслаблено розташуватися біля постаменту. Погляд можна зробити замисленим, а усмішку - ледве видною. Вдало виглядає фото, де модель як би ненароком обернулася обличчям до фотографа.

Зйомка на природі сповнена особливостей. Краси природи можна використовувати як основний фон для моделі, а можна зробити образ, де модель природно вписується в пейзаж. Виходячи з цього потрібно вибирати позу.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.
Красиві пози для фотосесії. Кілька порад.





Ідеї для фотосесій.


Надіслала Світлана Куликова.







Фоторамка на перлову весілля



Що нам потрібно:
1. Будь-яка фото-рамка.
2. Перлинні намиста, бажано довгі. Якщо короткі, то 2 пари.
3. Гарячий пістолет з клеєм.
Як це зробити:
1. Акуратно на час витягніть скло з рамки, також задню панель.
2. Щедро видавіть клей з гарячого пістолета. Візьміть намисто за один кінець і приклейте намистини на смугу клею. Почніть з фронтальної частини. Потім перейдіть на бічні сторони. Якщо намисто закінчаться, візьміть другу пару і продовжуйте з того місця, де закінчилися перші намисто.

3. Коли рамка буде повністю покрита намистом, почніть клеїти другий шар поверх першого шару намистин. Нам потрібно досягти бажаної товщини рамки. Якщо залишаються зайві хвостики, можете сміливо їх різати, тільки не забудьте клеєм скріпити кінець, щоб намистини не розсипалися.
4. В деяких місцях зробіть акцент, приклеївши великі яскраві намистини.

5. Тепер потрібно вставити фотографію, вибирайте чорно-білий варіант, щоб дотримати вінтажний стиль. Потім зберіть рамку і скло.

6. В результаті у вас вийде гарна вінтажно-перлова рамка, яку можна використовувати для різних цілей, про які я писала вище.






In My Own Style
In My Own Style - DIY Decorating Ideas - Decorating Tips and Tricks - DIY Blog - How-to Creative DIY - Decorative Craft Tutorials and Ideas





Немає коментарів:

Дописати коментар