вівторок, 28 жовтня 2014 р.

9 кращих нових російських мультфільмів, щоб відпочити зимовим ввечері в колі сім'ї. Приємного перегляду!

9 кращих нових російських мультфільмів, щоб відпочити зимовим ввечері в колі сім'ї. Приємного перегляду!



1. Зоряні собаки: Білка і Стрілка
2. Ілля Муромець і Соловей-Розбійник
3. Добриня Микитич та Змій Горинич
4. Іван Царевич і Сірий Вовк
5. Князь Володимир
6. Три богатиря і Шамаханська цариця
7. Про Федота-стрільця, удалого молодца
8. Від гвинта
9. Кукарача

"Романтика і декор своїми руками" - у нас багато цікавого!





Ідея романтичного вечора

Ідея романтичного вечора







Найкращий, і одночасно простий спецефект, який ви можете зробити, щоб справити враження на вечірці



Деякі спецефекти неймовірно прості в освоєнні, якщо використовувати науку. Дізнайтеся, як накрити свічку «порожнім» склянкою, щоб вогонь раптово згасло. Це веселий і простий ефект для вашого фільму жахів, імітації спіритичного сеансу або просто для того, щоб поприколюватися разом з друзями.

Звичайно, слово «порожній» не просто так взято в лапки. Стакан в цьому експерименті насправді не порожній. Він просто наповнений тим, що ви не можете бачити. А також понюхати або попробувати на смак. Ви можете побачити його в дії під час шипіння содової, або, наприклад, коли ви відчуваєте задуха в шлюзовій камері. Це вуглекислий газ, і це один з компонентів, який затушит свічку.

Свічі потрібно три речі для підтримки горіння. По-перше, це пальне. В даному випадку це парафін, в який вставлений гніт. По-друге, полум'я, яке виникає від підпалювання сірником і подальшого горіння свічки. Найефективнішим способом загасити свічку, або будь-який інший вогонь є припинення подачі кисню. Вуглекислий газ складається з важких молекул, набагато більш важких, ніж молекули кисню в повітрі. Незважаючи на це, вуглекислий газ міститься у всіх шарах атмосфери. Однак він все одно буде деякий час залишатися на дні закритій ємності. І якщо відкрити контейнер, то вуглекислий газ покине його майже як рідина.

Результат з'єднання бікарбонату натрію (також відомого, як харчова сода) з оцтом всім відомий. Такий шипучий вибух є основою для багатьох вулканів в початковій школі. Те, що ви бачите в шипении, це подвійна реакція. Оцтова кислота знищує атоми натрію, в той час як харчова сода приєднує додатковий атом водню. Це призводить до того, що харчова сода перетворюється в дуже нестабільну вугільну кислоту. Вона розпадається на вуглекислий газ і воду. Безліч бульбашок в шипучем вибуху, це виходить вуглекислий газ.

Повернемося до нашої ілюзії. Досить просто добути велику кількість вуглекислого газу з речовин, які є на кожній кухні. Помішування піни вивільняє бульбашки і випускає їх в повітря. Вони можуть триматися в новому закритому контейнері деякий час, або ви можете просто закрити отвір посудини, в якому відбувалася реакція. Вилийте вміст посудини на свічки, і буде здаватися, що вони гаснуть самі по собі. Буде непогано, якщо ви самі зможете сховатися і непомітно виконати фокус. У будь-якому випадку, це крутий спецефект, який ви зможете виконати прямо у себе на кухні.

Хитрощі житті - Корисні поради, спрощують життя

Немає коментарів:

Дописати коментар