вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Саморобні серця

Саморобні серця






Браслети з пластики






Ліжко-книжка






Продуктові сумки






Ідея для рукавичок






Пастельні тони в інтер'єрі спальні.






Затишна кімнатка, чи не правда?






Квітковий обід на голову.






Шоколадна Panna Cotta: сніданок в ліжко на День закоханих.



Коротко про це рецепті:

Вам знадобиться
1 столову ложку желатину порошок (2 листи желатину)
1/4 склянки води
1 склянку незбираного молока
1 склянки жирних вершків
1/3 склянки меду
225 г гіркого шоколаду
1 склянку грецького йогурту(або нежирної сметани)

Як готувати

Помістіть у воду желатин і залиште на 10 хвилин. У каструлі на середньому вогні, доведіть до кипіння молоко, вершки, мед, вимкніть вогонь. Додайте шоколад і заважайте, поки він не розчиниться. Додайте желатин і перемішайте поки повністю не розчиниться. Додайте йогурт і енергійно збийте.
Розподіліть суміш по формочках. Дайте постояти при кімнатній температурі протягом 20 хвилин, а потім охолодіть протягом не менше 4 годин перед подачею на стіл. За бажанням можна прикрасити збитими вершками і тертим шоколадом.

Чимось нагадує шоколадні пудинги-йогурти з магазину:)
Але панна котта зазвичай більш пружна. Цей десерт тягучий, м'який...трохи схоже на підтале шоколадне морожное...вкуусно! Але я наступного разу додам побільше желатину, рази в два.

Час приготування: Цілих 15 хвилин роботи! Але 4, 5 години до подачі. Якщо напередодні ввечері витратити ці 15 хвилин, вранці буде чарівний сніданок







Саморобні ручки!






Забавні підвісні сидіння Гойдалки у вигляді гойдалок. Найголовніше - Swings можна повісити прямо у себе вдома, і ніхто не побачить, як великий бос або сувора начальниця, широко посміхаючись від захвату, розгойдуються на крилатих гойдалці з дитинства, підібгавши під себе ноги і закинувши голову від задоволення.








Вітаємо з Днем Святого Валентина всіх наших передплатників :)






Посуд для закоханих








Різноманітні вішалки!






Креативний горщик для квітів








Олівці






Як правильно сервірувати святковий стіл








Паперові маки!






Шиємо рукавиці самі.



Матеріали:
- штучне хутро, тканина для підкладки
- картон для викрійки
- шнурок, тасьма або стрічка
- нитки, голка, швейна машинка і гарний настрій.

Кладемо викрійку на матеріал підкладки та хутра, закріплюємо шпильками, вирізаємо. Збираємо всі деталі і зшиваємо їх. Краще прошити два рази. Це зменшить можливість розриву.
З'єднуємо рукавицю і підкладку. Просто надягаємо на руку підкладку, (шви назовні) просовуємо її в серветку, і з «головним» швах, з'єднуємо їх один з одним. Таким чином, всередині буде підкладка без швів.
Помпони будемо робити збоку. Проробляємо в рукавичці дірочку, обшываем її, щоб було міцніше і більш естетично.
Пропускаємо через неї стрічку, шнурок і інші варіанти кріплення помпонів. Підверніть всередину край хутра з підкладкою десь на 1-2 див. провздев туди стрічку. Зшиваємо вручну.
На картоні малюємо циркулем коло, десь 10-12 см в діаметрі. Переносимо його на хутро, вирізаєш, голкою по колу прошиваємо ось таким чином.
Стягаємо нитку, виходить хутряний кульку. У центр вшиваємо стрічку, яка у нас в рукавичці.







Мило до 23 лютого.



Інгредієнти:
- 200 грам білої мильної основи,
- барвник для мила зеленого і жовтого кольорів (ви можете використовувати будь-які кольори, не обов'язково в точності слідувати інструкції уроку),
- ефірна олія чайного дерева,
- олія виноградної кісточки,
- прямокутна форма для створення бруска мила,
- формочка окрема у вигляді зірочки,
- спирт.

Готування:
1. Для початку наріжте 120-130 грам мильної основи і плавьте її в мікрохвильовій печі до тих пір, поки основа не припиниться по консистенції близькою до рідкої. Візьміть масло виноградної кісточки і влийте половину чайної ложки. Додайте 5-6 крапель чайного масла. Далі необхідно пофарбувати масу в зелений колір. Для цього беремо зелений барвник і капаємо близько 5-6 крапель.
2. Ретельно перемішайте всі використані раніше інгредієнти до того, поки маса не забарвиться в рівний зелений колір. Вилийте рідину в формочку, яка і додасть вашому милу кінцеві контури.
3. Після того, як мило застигло, дістаньте його з форми і акуратно ножем відріжте потрібну частину. Ні в якому разі не викидайте залишки.
4. Враховуючи те, що мило буде складатися з двох частин, для більш кращого скріплення частин, потрібно пошкребти внутрішню частину мила чим-небудь гострим. І збризніть спиртом.
5. Тепер повернемося до самого початку уроку. Візьміть частину білої основи, розплавте її і поступово додайте кілька крапель олії, а тому вже і жовтого барвника. Ретельно перемішайте і вилийте все це в ту ж форму, де у вас лежить шматок зеленого мила.
6. Як тільки мило знову застигне, дістаньте його і відріжте ножем зайве.
7. Використовуючи форму у вигляді зірки, виріжте зірочку із залишків жовтої основи.
8. Наскрібши зубочисткою внутрішню частину жовтої поверхні мила. Покладіть обидві частини в формочку і грунтовно покропите їх спиртом.
9. Якщо ви пам'ятаєте, коли ми робили зелену основу і розрізали її, у нас залишилися залишки. Тепер їх необхідно розплавити і акуратно залити у форму поверх зірки. Виходить, що зірочка знаходиться в центрі жовтої маси. Для того, що вона не спливала, притримуйте її пальцем і придавлюйте до дна. Залиште мило сохнути на пару-трійку годин, потім, діставайте з форми. Ось і все - наше мило готове. Залишилося оформити його в подарункову упаковку та презентувати чоловікові!

Порада: Якщо ви помітили, що на поверхні мила залишилися відбитки подушечок пальців, візьміть готове мило і потримайте його кілька секунд над носиком киплячого чайника. Це додасть шматочку мила рівний блиск.

Немає коментарів:

Дописати коментар